Casa DolceΝέαΤο δίδυμο της επιτυχίας

Ιούλιος 29, 2019by Casa Dolce0
https://casadolce.gr/wp-content/uploads/2019/07/casa-dolce-mykonos-ice-creams-12.jpg

Η αγαπημένη gelateria της Μυκόνου διαγράφει πορεία σε γλυκά μονοπάτια, πάντα με  οδηγό το επιτυχημένο ντουέτο Κουκιάσας – Τσακιρίδη.

 

Πίσω από την αυθεντική gelateria Casa Dolce κρύβεται ένα αχτύπητο ντουέτο, που με επιμονή, προσπάθεια, πειραματισμούς και δημιουργικότητα έχει κατορθώσει να γίνει συνώνυμο του αυθεντικού χειροποίητου ιταλικού παγωτού. Ο λόγος για τον Νίκο Κουκιάσα και τη Μαργαρίτα Τσακιρίδη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να φτιάξουν το πιο γλυκό «σπίτι» της Μυκόνου.

Στο εργαστήριό τους, ο πρωτοποριακός pastry chef Νίκος Κουκιάσας συνδυάζει τις καινοτόμες ιδέες του με τις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές  παγωτού, χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες, μόνο φρέσκο ελληνικό γάλα και φρούτα εποχής, για να παρασκευάσει αναπάντεχες γεύσεις gelato, όπως μπακλαβά, ποπ κορν, λιαστή ντομάτα και μυζήθρα, που έρχονται να προστεθούν στον ευφάνταστο κατάλογο gelato με γεύση φέτα, κοπανιστή, τζατζίκι, τσουρέκι, αμυγδαλωτό και wasabi!

Στο ίδιο μήκος κύματος της γευστικής πρωτοπορίας κινείται η Μαργαρίτα Τσακιρίδη, η οποία εξειδικεύεται στις εντυπωσιακές τούρτες, τα κλασικά σιροπιαστά γλυκά και τα all time classic γλυκίσματα.

Κοινός παρονομαστής για τους δύο ζαχαροπλάστες είναι η φαντασία, η εμμονή στην ποιότητα και το πάθος για δημιουργία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *