Η εμπειρία του να απολαύσετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό αρχίζει με την είσοδο σας στο κατάστημα. To gelato μας γίνεται στο αυθεντικό ιταλικό στιλ με συνταγές που προέρχονται από την Ιταλία.

About Us

ABOUT US

32 γεύσεις παγωτού εναλλάσσονται ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και μετά από παραγγελία μπορούμε να παρασκευάσουμε όποια γεύση παγωτού και σε τούρτα ή παστά μας ζητήσετε. Παράγουμε όλα τα παγωτά, τα σορμπέ και τα γλυκά μας καθημερινά και σε μικρές ποσότητες ώστε να είναι φρέσκα σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με κύριο μέλημα μας την καθαριότητα και τις σωστές συνθήκες παράγωγης για να εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο και ποιοτικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος HACCP καθώς χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες εισάγονται από την Ιταλία κατά κύριο μέρος για το παγωτό. Χρησιμοποιούμε φρέσκο Ελληνικό γάλα τόσο στην παραγωγή του παγωτού όσο και των προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Επίσης χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα φρούτα και μόνο όταν είναι στην εποχή τους και όχι κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα. Ελέγχουμε κατά την παραλαβή όλες τις πρώτες ύλες με την ιδία διαδικασία που ακολουθείται και στο πρότυπο του συστήματος H.A.C.C.P. έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και συντήρησης μπορεί να παρουσιαστεί κατά την μεταφορά των πρώτων υλών.

Νίκος - Μαργαρίτα