» Η εμπειρία του να απολαύσετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό αρχίζει με την είσοδο σας στο κατάστημα.

» To gelato μας γίνεται στο αυθεντικό ιταλικό στιλ με συνταγές που προέρχονται από την Ιταλία.

» 32 γεύσεις παγωτού εναλλάσσονται ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και μετά από παραγγελία μπορούμε να παρασκευάσουμε όποια γεύση παγωτού και σε τούρτα ή παστά μας ζητήσετε.

» Παράγουμε όλα τα παγωτά, τα σορμπέ και τα γλυκά μας καθημερινά και σε μικρές ποσότητες ώστε να είναι φρέσκα σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με κύριο μέλημα μας την καθαριότητα και τις σωστές συνθήκες παράγωγης για να εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο και ποιοτικό για εσάς και την οικογένειά σας.

» Ο εξοπλισμός του εργαστηριού μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

» Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες εισάγονται από την Ιταλία κατά κύριο μέρος για το παγωτό.

» Χρησιμοποιούμε φρέσκο Ελληνικό γάλα τόσο στην παραγωγή του παγωτού οσο και των προιόντων ζαχαροπλαστικής. Επίσης χρησημοποιούμε μόνο φρέσκα φρούτα και μόνο όταν είναι στην εποχή τους και όχι κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα.

» Ελέγχουμε κατά την παραλαβή όλες τις πρώτες ύλες με την ιδία διαδικασία που ακολουθείται και στο πρότυπο του συστήματος H.A.C.C.P. έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και συντήρησης μπορεί να παρουσιαστεί κατα την μεταφορά των πρώτων υλών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μύκονος, Αργύραινα, 84600    2289110714

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα229513