Ο εξοπλισμός του εργαστηριού μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Ελέγχουμε κατά την παραλαβή όλες τις πρώτες ύλες με την ιδία διαδικασία που ακολουθείται και στο πρότυπο του συστήματος H.A.C.C.P. έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και συντήρησης μπορεί να παρουσιαστεί κατα την μεταφορά των πρώτων υλών.

» Με κρέμα γάλακτος 50% και 50% γάλα

» Λιπαρά 10-30%

» Πυκνή υφή με μια βαριά αίσθηση

» Διάχυτη γεύση από το υψηλό ποσό του αέρα της τάξης του 90 -120%

» Φτιαγμένο με επεξεργασμένα τρόφιμα, χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά

» Με βάση το γάλα κατά 90%

» Λιπαρά 6-10%

» Ελαφριά αίσθηση  με βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα

» Έντονη γεύση από το χαμηλά ποσοστό αέρα της τάξης του 30%

» Φτιαγμένο με όλα τα φρέσκα συστατικά (π.χ. φρούτα και ξηροί καρποί), χωρίς πρόσθετα γεύσεις, χρώματα, συντηρητικά

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε σε εμάς αυθεντικό Ιταλικό παγωτό και σορμπέ όλο τον χρόνο φτιαγμένο με τα αγνότερα υλικά (Ελληνικό φρέσκο γάλα και κρέμα γάλακτος, ξηρούς καρπούς, φρέσκα φρούτα κλπ). Τούρτες, παγωτό και παγωτίνια ΟΛΑ παράγωγης μας, Τούρτες – πάστες, κεράσματα, σιροπιαστά.  Όλα τα προϊόντα μας είναι παραγωγής μας.

Μπορούμε να αναλάβουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις όσον αφορά την ζαχαροπλαστική και το παγωτό.

Γιατί Gelato και όχι βιομηχανικό παγωτό

Gelato είναι η Ιταλική έκδοση του παγωτού, με τρεις μεγάλες διαφορές από το βιομηχανικό παγωτό.

» Πρώτον, το Gelato έχει πολύ λιγότερο λίπος από το βιομηχανικό παγωτό το οποίο έχει από  15 έως και 26 % λιπαρά. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν επιβεβαίωσαν ότι το Gelato περιέχει από 6 έως και 10% λιπαρά. Ωστόσο, λιγότερο λίπος δεν σημαίνει λιγότερη γεύση. Με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος το gelato είναι λιγότερο σταθερά κατεψυγμένα από το παγωτό και λιώνει στο στόμα ποιο γρήγορα. Έτσι, ο πελάτης θα δοκιμάσει την πλήρη γεύση του gelato αμέσως.

» Δεύτερον, το Gelato έχει πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα από το παγωτό. Το παγωτό παράγεται με ανάμειξη κρέμας γάλακτος, γάλακτος και ζάχαρης, προσθέτοντας στη συνέχεια αέρα. Οι κατασκευαστές του βιομηχανικού παγωτού προσθέτουν αέρα τόσο που τουλάχιστον διπλασιάζει την ποσότητα του προϊόντος τους (100 -130%  αερας). Αυτό όμως, κόβει την ποιότητά τους στο μισό. Ο αέρας που προστίθεται στο Gelato φτάνει το ανωτέρω έως το 30%. Το αποτέλεσμα είναι μια υψηλότερης ποιότητας επιδόρπιο με μια πιο πλούσια και κρεμμώδη γεύση. Έτσι δεν πληρώνετε αέρα αλλά το Gelato που αγοράζετε.

» Τρίτον, το Gelato σερβίρεται ελαφρώς θερμότερο από το παγωτό. Ενώ και τα δύο gelato και παγωτά σερβίρονται σε θερμοκρασία κατάψυξης το βιομηχανικό παγωτό σερβίρεται σε θερμοκρασίες -18 έως και -21 βαθμούς Κελσίου το gelato σερβίρεται σε θερμοκρασίες 14 έως 16 βαθμούς. Έτσι επειδή είναι λιγότερο σταθερά κατεψυγμένο, η γεύση του Gelato είναι ακόμη πιο βελτιωμένη, καθώς λιώνει στο στόμα χωρίς να αφήνει την αίσθηση του παγώματος.

Υπάρχουν όμως και άλλες σημαντικές διαφορές

» Η διατήρηση του Gelato στο κατάστημα μας δεν ξεπερνά τις 3 ημέρες στην βιτρίνα του καταστήματος μας από την ημέρα παράγωγης του (αλλά διατηρείται άριστα στην οικιακή κατάψυξη για αρκετές ημέρες), γιατί από την διαδικασία παράγωγης του και τις αγνές πρώτες ύλες δεν προκύπτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αντίστοιχα στο βιομηχανικό παγωτό μπορεί να φτάσει έως και τα 1,5 - 2 χρόνια από την παράγωγη του.

» Επίσης στο βιομηχανικό παγωτό επιτρέπεται από την νομοθεσία να χρησιμοποιηθεί γάλα σε σκόνη, κατεψυγμένη κρεμά γάλακτος, αρωματικές  και χρωστικές πρώτες ύλες.  Στο δικό μας παγωτό όλες οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας και δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετες αρωματικές και χρωστικές ύλες και αυτό εκτός από όλα εξασφαλίζει πρώτα από όλα την ποιότητα αλλά και την σταθερότητα των προϊόντων μας.

Casa Dolce Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό και γλυκά στην Μύκονο

» Η εμπειρία του να απολαύσετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό αρχίζει με την είσοδο σας στο κατάστημα.

» To gelato μας γίνεται στο αυθεντικό ιταλικό στιλ με συνταγές που προέρχονται από την Ιταλία.

» 32 γεύσεις παγωτού εναλλάσσονται ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και μετά από παραγγελία μπορούμε να παρασκευάσουμε όποια γεύση παγωτού και σε τούρτα ή παστά μας ζητήσετε.

» Παράγουμε όλα τα παγωτά, τα σορμπέ και τα γλυκά μας καθημερινά και σε μικρές ποσότητες ώστε να είναι φρέσκα σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με κύριο μέλημα μας την καθαριότητα και τις σωστές συνθήκες παράγωγης για να εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο και ποιοτικό για εσάς και την οικογένειά σας.

» Ο εξοπλισμός του εργαστηριού μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

» Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες εισάγονται από την Ιταλία κατά κύριο μέρος για το παγωτό.

» Χρησιμοποιούμε φρέσκο Ελληνικό γάλα τόσο στην παραγωγή του παγωτού οσο και των προιόντων ζαχαροπλαστικής. Επίσης χρησημοποιούμε μόνο φρέσκα φρούτα και μόνο όταν είναι στην εποχή τους και όχι κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα.

» Ελέγχουμε κατά την παραλαβή όλες τις πρώτες ύλες με την ιδία διαδικασία που ακολουθείται και στο πρότυπο του συστήματος H.A.C.C.P. έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και συντήρησης μπορεί να παρουσιαστεί κατα την μεταφορά των πρώτων υλών.

Ποιοί Είμαστε

Η εμπειρία του να απολαύσετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό αρχίζει με την είσοδο σας στο κατάστημα.

To gelato μας γίνεται στο αυθεντικό ιταλικό στιλ με συνταγές που προέρχονται από την Ιταλία.

Παράγουμε όλα τα παγωτά, τα σορμπέ και τα γλυκά μας καθημερινά και σε μικρές ποσότητες...

Δείτε περισσότερα

Το Ιταλικό Gelato

img 1

Πώς φτιάχνεται

το Ιταλικό Gelato
Διαβάστε περισσότερα »

shadow3

Το Βιομηχανικό παγωτό

img 1

Πώς φτιάχνεται το
Βιομηχανικό παγωτό
Διαβάστε περισσότερα »

shadow3

Πιστοποίηση

img 1

Hazard Analysis Critical
Control Point
Διαβάστε περισσότερα » 

shadow3

Απολαύστε γνήσιες Ιταλικές γεύσεις από το Casa Dolce

Επιθυμείτε τη δημιουργία τούρτας με τη φωτογραφίας;

Αποστείλετε μας τη φωτογραφία και κάντε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα

Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μύκονος, Αργύραινα, 84600    2289110714

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα222649