Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας


Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας  casadolce.gr, συμπεριλαμβανομένων λογοτύπων, φωτογραφιών, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και διέπονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται από το νόμο η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η αποθήκευση, η πώληση, η μετάδοση, η διανομή, η μεταφόρτωση ή η αλλοίωση των πληροφοριών από αυτή την ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

Είστε ελεύθεροι να επισκέπτεστε  την ιστοσελίδα μας  casadolce.gr,  χωρίς να δώσετε καμία προσωπική λεπτομέρεια. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που περιλαμβάνει οποιαδήποτε μορφή προσωπικών δεδομένων, θα το χειριστούμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα και υπό την αυστηρότερη ασφάλεια.

Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται στη  casadolce.gr, έχουν ως σκοπό την παροχή πληροφοριών και δεν αποτελούν επαγγελματικές συμβουλές. Παρότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες πληροφορίες, το υλικό και οι σύνδεσμοι (links) να είναι ακριβείς, δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκληθούν εξαιτίας χρήσεως κατά οποιοδήποτε τρόπο αυτών των πληροφοριών, του υλικού ή των συνδέσμων (links).

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η  casadolce.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας)  των επισκεπτών μόνο εάν ο επισκέπτης τα καταχωρήσει στη φόρμα επικοινωνίας ή newsletter και τα  χρησιμοποιούμε με τη σαφή συγκατάθεση των εν λόγω επισκεπτών για την ενημέρωσή τους σε αιτήματα τους, για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της παρούσας επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων για τους πιθανούς πελάτες.

Δεν  μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλλονται στην ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρίτο, εκτός εάν έχει τη σαφή συγκατάθεση του χρήστη ή αυτό απαιτείται από το νόμο.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια και δεσμευόμαστε να αντιμετωπίζουμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα τα στοιχεία των πελατών/επισκεπτών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Η  casadolce.gr δεν υποχρεώνει στην εγγραφή χρηστών, δεν ασχολείται ούτε συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα σχετικά με παιδιά ή χρήστες του διαδικτύου ηλικίας κάτω των 18 ετών, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αν έχετε καταχωρίσει προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας κι επιθυμείτε τη διαγραφή τους,  μπορείτε να επικοινωνήσατε είτε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα είτε να αποστείλετε αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας με την ένδειξη διαγραφή

COOKIES & GOOGLE ANALYTICS

Η  casadolce.grμπορεί να χρησιμοποιεί cookies ή google analytics μόνο για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη δημοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των σελίδων και των υποσέλιδών της, είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των επισκέπτών/πελατών μας.

ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ (LOG FILES)

Όπως ισχύει για τις περισσότερες ιστοσελίδες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται  να περιλαμβάνουν IP διευθύνσεις, τύπο προγράμματος περιήγησης, σελίδες παραπομπής / εξόδου, λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία / ώρα επίσκεψης και δεδομένα clickstream Θα συλλέξουμε, επίσης, πληροφορίες για συγκεκριμένες συσκευές (όπως την έκδοση του λειτουργικού συστήματος).

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λόγους τεχνικούς και ασφαλείας καθώς και  για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η  casadolce.grπαρέχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες, τις οποίες δεν ελέγχει. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την πολιτική απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων ή την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες/επισκέπτες της  casadolce.grαποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Η παραπάνω πολιτική τηρεί τους ισχύοντες ελληνικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την πολιτική της για την προστασία των δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθούμε  με τη σχετική ελληνική νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Για κάθε είδους πληροφορίες, διευκρινίσεις, υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος, όπως μεταξύ άλλων επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας ή αίτημα για δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2118008568 , ή να αποστείλετέ ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο εξοπλισμός του εργαστηριού μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Ελέγχουμε κατά την παραλαβή όλες τις πρώτες ύλες με την ιδία διαδικασία που ακολουθείται και στο πρότυπο του συστήματος H.A.C.C.P. έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και συντήρησης μπορεί να παρουσιαστεί κατα την μεταφορά των πρώτων υλών.

» Με κρέμα γάλακτος 50% και 50% γάλα

» Λιπαρά 10-30%

» Πυκνή υφή με μια βαριά αίσθηση

» Διάχυτη γεύση από το υψηλό ποσό του αέρα της τάξης του 90 -120%

» Φτιαγμένο με επεξεργασμένα τρόφιμα, χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά

» Με βάση το γάλα κατά 90%

» Λιπαρά 6-10%

» Ελαφριά αίσθηση  με βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα

» Έντονη γεύση από το χαμηλά ποσοστό αέρα της τάξης του 30%

» Φτιαγμένο με όλα τα φρέσκα συστατικά (π.χ. φρούτα και ξηροί καρποί), χωρίς πρόσθετα γεύσεις, χρώματα, συντηρητικά

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε σε εμάς αυθεντικό Ιταλικό παγωτό και σορμπέ όλο τον χρόνο φτιαγμένο με τα αγνότερα υλικά (Ελληνικό φρέσκο γάλα και κρέμα γάλακτος, ξηρούς καρπούς, φρέσκα φρούτα κλπ). Τούρτες, παγωτό και παγωτίνια ΟΛΑ παράγωγης μας, Τούρτες – πάστες, κεράσματα, σιροπιαστά.  Όλα τα προϊόντα μας είναι παραγωγής μας.

Μπορούμε να αναλάβουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις όσον αφορά την ζαχαροπλαστική και το παγωτό.

Γιατί Gelato και όχι βιομηχανικό παγωτό

Gelato είναι η Ιταλική έκδοση του παγωτού, με τρεις μεγάλες διαφορές από το βιομηχανικό παγωτό.

» Πρώτον, το Gelato έχει πολύ λιγότερο λίπος από το βιομηχανικό παγωτό το οποίο έχει από  15 έως και 26 % λιπαρά. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν επιβεβαίωσαν ότι το Gelato περιέχει από 6 έως και 10% λιπαρά. Ωστόσο, λιγότερο λίπος δεν σημαίνει λιγότερη γεύση. Με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος το gelato είναι λιγότερο σταθερά κατεψυγμένα από το παγωτό και λιώνει στο στόμα ποιο γρήγορα. Έτσι, ο πελάτης θα δοκιμάσει την πλήρη γεύση του gelato αμέσως.

» Δεύτερον, το Gelato έχει πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα από το παγωτό. Το παγωτό παράγεται με ανάμειξη κρέμας γάλακτος, γάλακτος και ζάχαρης, προσθέτοντας στη συνέχεια αέρα. Οι κατασκευαστές του βιομηχανικού παγωτού προσθέτουν αέρα τόσο που τουλάχιστον διπλασιάζει την ποσότητα του προϊόντος τους (100 -130%  αερας). Αυτό όμως, κόβει την ποιότητά τους στο μισό. Ο αέρας που προστίθεται στο Gelato φτάνει το ανωτέρω έως το 30%. Το αποτέλεσμα είναι μια υψηλότερης ποιότητας επιδόρπιο με μια πιο πλούσια και κρεμμώδη γεύση. Έτσι δεν πληρώνετε αέρα αλλά το Gelato που αγοράζετε.

» Τρίτον, το Gelato σερβίρεται ελαφρώς θερμότερο από το παγωτό. Ενώ και τα δύο gelato και παγωτά σερβίρονται σε θερμοκρασία κατάψυξης το βιομηχανικό παγωτό σερβίρεται σε θερμοκρασίες -18 έως και -21 βαθμούς Κελσίου το gelato σερβίρεται σε θερμοκρασίες 14 έως 16 βαθμούς. Έτσι επειδή είναι λιγότερο σταθερά κατεψυγμένο, η γεύση του Gelato είναι ακόμη πιο βελτιωμένη, καθώς λιώνει στο στόμα χωρίς να αφήνει την αίσθηση του παγώματος.

Υπάρχουν όμως και άλλες σημαντικές διαφορές

» Η διατήρηση του Gelato στο κατάστημα μας δεν ξεπερνά τις 3 ημέρες στην βιτρίνα του καταστήματος μας από την ημέρα παράγωγης του (αλλά διατηρείται άριστα στην οικιακή κατάψυξη για αρκετές ημέρες), γιατί από την διαδικασία παράγωγης του και τις αγνές πρώτες ύλες δεν προκύπτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αντίστοιχα στο βιομηχανικό παγωτό μπορεί να φτάσει έως και τα 1,5 - 2 χρόνια από την παράγωγη του.

» Επίσης στο βιομηχανικό παγωτό επιτρέπεται από την νομοθεσία να χρησιμοποιηθεί γάλα σε σκόνη, κατεψυγμένη κρεμά γάλακτος, αρωματικές  και χρωστικές πρώτες ύλες.  Στο δικό μας παγωτό όλες οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας και δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετες αρωματικές και χρωστικές ύλες και αυτό εκτός από όλα εξασφαλίζει πρώτα από όλα την ποιότητα αλλά και την σταθερότητα των προϊόντων μας.

» Η εμπειρία του να απολαύσετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό αρχίζει με την είσοδο σας στο κατάστημα.

» To gelato μας γίνεται στο αυθεντικό ιταλικό στιλ με συνταγές που προέρχονται από την Ιταλία.

» 32 γεύσεις παγωτού εναλλάσσονται ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και μετά από παραγγελία μπορούμε να παρασκευάσουμε όποια γεύση παγωτού και σε τούρτα ή παστά μας ζητήσετε.

» Παράγουμε όλα τα παγωτά, τα σορμπέ και τα γλυκά μας καθημερινά και σε μικρές ποσότητες ώστε να είναι φρέσκα σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με κύριο μέλημα μας την καθαριότητα και τις σωστές συνθήκες παράγωγης για να εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο και ποιοτικό για εσάς και την οικογένειά σας.

» Ο εξοπλισμός του εργαστηριού μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

» Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες εισάγονται από την Ιταλία κατά κύριο μέρος για το παγωτό.

» Χρησιμοποιούμε φρέσκο Ελληνικό γάλα τόσο στην παραγωγή του παγωτού οσο και των προιόντων ζαχαροπλαστικής. Επίσης χρησημοποιούμε μόνο φρέσκα φρούτα και μόνο όταν είναι στην εποχή τους και όχι κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα.

» Ελέγχουμε κατά την παραλαβή όλες τις πρώτες ύλες με την ιδία διαδικασία που ακολουθείται και στο πρότυπο του συστήματος H.A.C.C.P. έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και συντήρησης μπορεί να παρουσιαστεί κατα την μεταφορά των πρώτων υλών.

Casa Dolce Αυθεντικό Ιταλικό παγωτό και γλυκά στην Μύκονο

Ποιοί Είμαστε

Η εμπειρία του να απολαύσετε αυθεντικό Ιταλικό παγωτό αρχίζει με την είσοδο σας στο κατάστημα.

To gelato μας γίνεται στο αυθεντικό ιταλικό στιλ με συνταγές που προέρχονται από την Ιταλία.

Παράγουμε όλα τα παγωτά, τα σορμπέ και τα γλυκά μας καθημερινά και σε μικρές ποσότητες...

Δείτε περισσότερα

Το Ιταλικό Gelato

img 1

Πώς φτιάχνεται

το Ιταλικό Gelato
Διαβάστε περισσότερα »

shadow3

Το Βιομηχανικό παγωτό

img 1

Πώς φτιάχνεται το
Βιομηχανικό παγωτό
Διαβάστε περισσότερα »

shadow3

Πιστοποίηση

img 1

Hazard Analysis Critical
Control Point
Διαβάστε περισσότερα » 

shadow3

Απολαύστε γνήσιες Ιταλικές γεύσεις από το Casa Dolce

Επιθυμείτε τη δημιουργία τούρτας με τη φωτογραφίας;

Αποστείλετε μας τη φωτογραφία και κάντε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα

Φόρμα Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μύκονος, Αργύραινα, 84600    2289110714

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα229514