Υπηρεσίες

Σε κάθε κοινωνική περίσταση ή ξεχωριστή εκδήλωση της ζωής σας το Casa Dolce βρίσκεται κοντά σας με τις πιο ευφάνταστες και απολαυστικές γλυκές δημιουργίες. Η έμπειρη ομάδα μας πλαισιώνει γευστικά τις πιο ευχάριστες στιγμές σας (γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι, events κ.ά.) με πρωτότυπα γλυκά και χειροποίητα παγωτά.

Γάμος

Για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας αναλαμβάνουμε να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους σας, δημιουργώντας γαμήλιες τούρτες, άψογες τόσο αισθητικά όσο και γευστικά! Στο Casa Dolce θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και γεύσεις, για να επιλέξετε την τούρτα που ανταποκρίνεται στα γούστα σας.

Βάπτιση

Χρώμα, φαντασία και γεύση μπλέκονται γλυκά στις πιο παιχνιδιάρικες δημιουργίες για τη βάπτιση του παιδιού σας! Αρκεί να μας ενημερώσετε για το concept και εμείς θα σας προτείνουμε τα πιο πολύχρωμα και λαχταριστά γλυκά, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Events – Πάρτι

Κάθε δική σας κοινωνική εκδήλωση είναι η δική μας γευστική πρόκληση. Είτε πρόκειται για γενέθλια και παιδικά πάρτι, είτε για επετείους και επαγγελματικά events, το Casa Dolce αναλαμβάνει τη δημιουργία των γλυκών που ονειρεύεστε. Μαζί θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε τα γλυκά που αρμόζουν στην περίσταση.